Nysatsing for First Tuesday

Gjennom 22 år har First Tuesday Bergen vært Vestlandet største nettverk innen innovasjon og teknologi. Nettverket har vært gjennom både dotcom, finanskrisen, oljekrisen og en pandemi. Nå skal Vestlandet gjennom tidenes omstilling, så nå var det dags for å tenke nytt igjen. Også for First Tuesday.

Arena for samarbeid og samhandling

“Vi har alltid vært en arena for samarbeid og samhandling, og en lavterskel møteplass på tvers av bransjer. Målet har vært at du skal lære noe nytt og skaffe nye bekjentskaper” forteller Hilde Holdhus, daglig leder i First Tuesday om nettverkets historie.

Etablering av kunnskapsvideoer

De siste to årene har First Tuesday sammen med trofaste samarbeidspartnere som Deloitte, DNB og Escalon utviklet nye måter å bidra med kompetansedeling for nettverkets 4500 medlemmer. 20.april 2020 ble første digitale sending gjennomført i samarbeid med Deloitte.

“Deloitte var handlekraftig og ønsket å gi medlemmene våre konkrete tips til hvordan næringslivet skulle håndtere krisen og tolke myndighetens kraftfulle krisepakker. Dette var viktig og nyttig læring for næringsdrivende som måtte fatte inngripende beslutninger på kort tid.” forteller Olav Baladin, partner i First Tuesday om årsaken til etableringen av kunnskapsvideoer når det ikke var mulig å fysiske arrangementer.

Nye tider - nye konsepter

På Vestlandet har vi mange møteplasser, arrangementer og viktige satsinger. Vi har viktige kunnskapsmiljøer, spennende næringsliv og et yrende innovasjonsmiljø. First Tuesday har arbeidet for å samle aktører på tvers av miljøer og bidra med spennende tematikker.

“Vi ønsket å synliggjøre arbeidet som vi nå skal gjøre med å innføre nye kunnskapskonsepter, tiltrekke oss flere målgrupper og flere arenaer for samarbeid og samhandling. OK kontor var en ypperlig samarbeidspartner til å utvikle den nye profilen for oss, slik at vi er rigget for en spennende høst sammen med samarbeidspartnere, nettverksmedlemmer og potensielt nye støttespillere og bidragsytere” sier Christina Sundli-Härdig, partner i First Tuesday.

First Tuesday kobler sammen Vestlandet

Merkevareprofilen til First Tuesday har ikke vært arbeidet med siden oppstart. Designbyrået OK kontor fikk jobben med å utvikle profilen som skulle stå i stil med den nye satsingen.

“First Tuesday har vært en ledende samlingsplass for bransjen i mange år. Det er møtene mellom ulike fagfelt, og på tvers av etableringsfaser, som gjør First Tuesday så relevant. Den nye visuelle profilen fremhever denne koblingen, som vil fortsette å gjøre First Tuesday til en viktig aktør også fremover” forteller Synnøve Ringstad som sammen med kollega, Mario Urban Mannsåker i OK kontor har utviklet den nye profilen.