Suksess i styrerommet


Over 400 deltagere deltok på arrangementet hvor vi spurte: "Er styrerommene rigget for fremtiden?». Det var tydelig at det var fulltreffer på tema. 

Vår medlemmer var klar for å nettverke og høre på de dyktige og engasjerende foredragsholderne.


Innsikt og innovasjon

Inger Grøgaard Stensaker ved NHH ga innsyn i pågående forskning om styrets rolle i omstillinger. Anne Storjohann Posner og Andreas de Lange i Bønes Virik ga oss tilstandsrapport fra dagens styrerom. De tok også pulsen på teknologibehovet, og ga innsikt i teknologimiljøet på Vestlandet.

Teknologen Kristin Helen Andersen i G2 Ocean ga eksempler på hvordan den hurtige teknologiske utviklingen krever en dypere forståelse av teknologi og dens påvirkning på virksomheten.



Nyttig nettverking

Her er noen av godordene som dukket opp i innboksen vår etter arrangementet:





  • "Skikkelig imponert av hva dere har fått til med First Tuesday Bergen. Arrangementet i går var knallbra, gode foredragsholdere, god innledning, godt tema og god stemning."

  • "Jeg var blant de siste som gikk og det slo meg at First Tuesday antakeligvis har de mest spennende folkene/deltakerne på slike events i byen. Jeg er fan!"

  • "Imponerende med så mye folk. God stemning, lett og ledig ramme, gjør det lett å mingle for en som hater å mingle."


    Evnen til fornying

    2024 er såvidt i gang, men vi veldig mye nytt i vente.

    - Dette ble en knallstart på året. Nå gleder vi oss til å klinke til med flere arrangementer. Gjennom 20 år har vi vært Vestlandets største nettverk innen innovasjon og teknologi, og vi har i de siste årene kjempet oss gjennom noen trøblete perioder med korona, høye priser og latterlig mye jobbing på fritiden. Samtidig har vi evnet å fornye oss med nye innholdskonsepter, oppdatert merkevare, nye samarbeidspartnere og nye teammedlemmer. Jeg er utrolig stolt av hva teamet har fått til og ser frem til et innholdsrikt år, avslutter Christina Sundli-Härdig, leder for First Tuesday Bergen.


Presentasjonene fra kvelden

Flere ønsket tilgang til presentasjonene. De kan lastes ned ved å klikke her.