Oppsummering våren 2020 og planen for høsten

Denne våren har også for oss i First Tuesday vært noe utenom det vanlig. Dette har gjort at vi måtte tenke nytt på hvordan vi gjør arrangementer, og vi har siden april kjørt dem digitalt. I begynnelsen kjørte vi dem intervjustil fra kontor, og senere begynt å kjøre dem utendørs. Erfaringen har gitt mersmak, og vi vil fortsette å prøve ut forskjellige digitale formater selv etter vi forhåpentligvis til høsten så smått kan starte og møtes i den analoge verden også.

Våren 2020

Året startet med jubileumsfeiring, First Tuesday ble 20 år og sammen med Amesto inviterte vi til et tilbakeblikk på de siste 20 årene.

Februar så vi sammen med Proptech Innovation på nye forretningsmuligheter innenfor eiendomsbransjen.

I Mars hadde vi et arrangement klart i samarbeid med DNB på hvordan man finansierer scaleups, hvordan man blir størst og raskest, men omstendighetene ville det annerledes. Vi kommer til å kjøre arrangementet i en annen fasong senere på høsten.

Fra april gikk vi digitalt og begynte å kjøre arrangementene via Youtube. Vår youtube kanal er her.

Første arrangement var i samarbeid med Deloitte hvor tema var krisepakkene og hvordan man som bedrifter kunne få tilgang på disse. Tittel: Covid-19, hva gjør vi?

Måneden etterpå i mai fulgte vi opp temaet fra april og løftet frem bedrifter som evnet å tenke nytt i vanskelige tider. Dette arrangementet kjørte vi sammen med Innovasjon Norge.

I juni kjørte vi arrangementet “Havbyen Bergen” i samarbeid med Bergen Kommune, med spesielt fokus på havvind. Vi filmet dette på akvariet i Bergen.

Nederst i e-posten har vi linker til arrangementene på vår Youtube kanal.

Fremover høsten 2020

August

Neste arrangement er planlagt i midten av august ifm studiestart. Tentativt dato 18. august. Tema blir EduTech.

September

September arrangementet blir i samarbeid med Deloitte. Vi kommer tilbake med eksakt program. Vi får forhåpentligvis kjørt et analogt arrangement da, men vi får se i samarbeid med Deloitte hvordan situasjonen er nærmere den tid.
Vi kommer uansett til å fortsette med å ta opptak av arrangementene og dele i våre kanaler-

Oktober

Blir i samarbeid med Innovasjonsuken Opp. Arrangementet er enda i planleggingsfasen.

November

Blir i samarbeid med DNB. Vi gjennomfører arrangementet som vi skulle hatt i mars, hvor vi ser på finansiering av scaleups.

Hvordan bli størst og raskest - i nye tider. Hva skal til for å vokse og skalere. Kapitalinnhenting i den nye normalen. Hva ser investorene etter, og nye finansieringsløsninger. Endelig program kommer!

Desember

Vi planlegger et Romfart arrangementet i desember, alternativt HelseTech. Er enda i planleggingsfasen.

Linker til arrangementene våren 2020

Juni 2020

Mai 2020

April 2020

Mars 2020

Februar 2020

Januar 2020