Back to All Events

Klimatech: Investering i fremtiden

  • Kulturhuset i Bergen 8 Vaskerelven Bergen, Vestland, 5014 Norway (map)

Vi inviterer til en innsiktsfull aften om klimainvesteringer, fremtidens klimateknologi og konkrete løsninger for utslippsreduksjon!

År 2030 er rett rundt hjørnet, og verden står overfor en ufravikelig utfordring: Det globale utslippet skal reduseres betraktelig. Både enkeltmennesket og bedriften kjenner på ansvaret, men mange stiller seg likevel spørsmålet: Hvordan skal dette gjennomføres i praksis?

Det er ikke lenger tvil - bedrifter må redusere avtrykket sitt for å bevare konkurransekraft i fremtiden. I 2024 blir 2000 norske bedrifter møtt av historiens strengeste reguleringer innen bærekraft. Forretningslandskapet endrer seg deretter: Det blir satt nye krav i finansieringsordninger, kundepreferanser er i endring og rapporteringskrav står høyt på agendaen. Hvordan kan bedrifter navigere i et landskap som er i så stor endring, og hvilke klimateknologi finnes der ute som kan akselerere overgangen mot lavutslippssamfunnet?

I samarbeid med MoreScope og Eviny Venture inviterer vi til en innsiktsfull kveld, hvor foredragsholderne vil belyse muligheter, problematikk og konkrete tiltak innen avkarbonisering. Vi skal ta temperaturen på klimakrisen, lære mer om de store markedsendringene innen bærekraft og belyse løsninger for avkarbonisering for ulike bransjer. Du vil høre fra klimaforskeren, bærekrafteksperten, den grønne investoren, bedriften som må omstille og bedriften som har funnet forretningsmuligheten i avkarbonisering.

Bli med oss for en kveld fylt med innsikt, diskusjon, og nettverksbygging. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en viktig samtale om avkarbonisering, innovasjon og fremtiden!

Tid: 9.april kl. 19:00 - 21:00
Sted: Kulturhuset i Bergen

Hvem kommer? 

Kikki Flesche Kleiven  
Direktør ved Bjerknessenteret for klimaforskning ved Universitetet i Bergen

Sophie Bruusgaard Jewett 
CEO i MoreScope 

Sheri Shamlou  
COO i MoreScope 

Sven Østebø 
Leder for bærekraftstjenestene i Aider 

Daniel Syslak 
Konsernbærekraftsansvarlig i Eviny  

Solveig Sundsdal
Senior Associate i Nysnø Invest  

PÅMELDING TIL GRATISARRANGEMENT

Earlier Event: March 5
Kulturkompasset
Later Event: May 7
Te(n)knologi